Anugerah | Bila anak terlampau sado

4:23 PM

Anugerah | Bila anak terlampau sado


Assalamualaikum
 
Jumaat lepas suami balik dari ambik Aqil dengan bawa se beg baju.
Nah...ada 24 pasang baju tidor dan pakaian harian yang dah takleh pakai.
SINGKAT dan KETAT.
Hat tinggi tu baju tidoq.
 
 
Rasanya bukan la baju size kecik sangat pon.
Baju setahun dan 18-24 bulan yang banyak tapi dah takleh pakai padahal Aqil baru ja nak masuk setahun 5 bulan.


 
Errr...SADO sangat ka anak mama ni sampai banyak baju yang dah takleh pakai?


 
Tapi lani pon Aqil dah start pakai suar dan baju 2 tahun.Kalau baju setahun ke 18 bulan mesti sendat tang perut....kuikuikui....
 
Nampak gayanya kena sopim baju anak banyak-banyak jawab dia ni.
 
 
 
 
Psssst....nampak dak permainan dia kat situ?Kena paw duit abah banyak-banyak la jawab dia ni....hahahaha....



You Might Also Like

11 apa kata anda?

  1. hahaha...sama situasi.thaqif pun baru 10bulan tapi baju2 semua dah kena pakai 12m-18m.huhu.

    ReplyDelete
  2. Comelnyaaaaa dia! Adik saya dulu lagi lah. Keluar keluar je muat pakai topi baby 2 hari je haha

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..sado pun sado lah asalkan sihat yer aqil

    ReplyDelete
  4. UMAR MASIH MUAT BAJU NEWBORN KAHHH. CUMA BARU NI SAJA BUAT CLEARANCE. BAJU YG DAH NAMPAK LUSUH NAK STOP BG PAKAI. KESIAN SGT AIH

    ReplyDelete
  5. bussainayg 6 bulan pn pakai bju setahun nie kn pulak abg aqil...hahaha biar la saiz apa pn jnji ank kita sihat knkak zai ~

    ReplyDelete
  6. anak anak makin sado... mak bapak yang heppi sebab boleh gi shopping... yer tak? yeayyyyyy

    ReplyDelete
  7. semangat dak aqil ni..
    hihi
    membesar dgn sihat

    ReplyDelete
  8. Baby2 sado takpe comel. Mesti rasa nak gigit hari2.

    ReplyDelete
  9. smaaaaaaa ketat kat perut hahahahahha. kira pun sekarang kalau beli baju yang 2 tahun je. kalau beli setahun mmg muat tapi takut boleh pakai kejap je pastu dah kena simpan pulak

    ReplyDelete
  10. Assalam zai,
    aqil kalo dok sebelah fayyadh mesti nampak lagi besor kan3
    ater si fayyadh dah 3 thn tapi baju 2thn pun dok blh pakai lagi hokeyh he3

    ReplyDelete
  11. sado kak sadooo..
    muscle tu semua mahal eehe..

    anak buah CT baru stahun aje..
    pakai baju xleh button.. sangkot kat perut..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers