Berwajah baru

9:40 AM

Assalamualaikum

Salam Sabturday semua.Cuti-cuti ni ke mana?
Saya taktau lagi nak kemana.Kalau suami ajak jalan-jalan kita pi.Kalau ajak balik umah mertua kita ikut.Kalau suami keja kita balik umah mak je la.Tunggu lagi.

Perasan tak minggu ni blog saya dah berwajah baru?
Hehehe...suka sangat.
Dah lama kot teringin nak tukar template blog tapi asik la tertangguh.
Takat tukar kaler tu selalu sangat dah.
Biasa la...buta IT sikit memang la camtu.
T_T



Pastu dok BW sana sini tertengok sesuatu kat blog FIZA.
Aha...
Tak tunggu lama terus email Fiza.
Dah hasilnya seperti di atas.

Makaseh ye Fiza makeover blog akak sepantas kilat zup zap zup zap...akak je yang lambat reply email...kahkahkahkah...

http://www.azhafizah.com/


Bukan takat nak tukar TEMPLATE nak tempah HEADER boleh nak buat WATERMARK boleh dan banyak lagi la.
Kalau nak tengok contoh template yang Fiza design boleh pi ke blog Fiza pastu klik kat PORTFOLIO atau nak tau lebih lanjut boleh klik kat SINI.


Pssstttt...Fiza tengah buat PROMO TEMPAHAN VECTOR POTRAIT macam ni.



Harga memurah je nak bagi.
Kalau berminat klik SINI.



You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. dh cun dh blog akk ni..
    biru mata memandang..
    hehe

    ReplyDelete
  2. Lawalah blog Kak Zai, warna biru gitu hihi

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi order..siap promote lagi tu..terima kasih banyak² ..happy blogging :)

    ReplyDelete
  4. tula masuk blog akak rasa tenang ceria2 je dengan ada budak kenit tu kat sana sini hihihihi

    ReplyDelete
  5. nice new templete... nampak tenang jer...

    ReplyDelete
  6. samalah kita kak.. x reti nak makeover sendiri.. kena upah orang T.T

    cantik cantik thumbs up..
    CT suka tenang aje biru mudanya..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers