Penang Hot Air Balloon Fiesta 2015

9:52 PM

Assalamualaikum

Hari ni dan esok ada Pesta Belon Udara Panas kat Padang Polo.


Kawan wasap pic-pic ni saja nak bagi ketaq suruh pi Penang.



Harap maaf la.Kalau saya pi sorang ok ja takat nak redah jem bagai tapi sekarang pi memana kena angkut aksesori.Pastu ada spare part lain plak nak usung so jangan berangan saya nak lepas jauh tanpa bigboss.


Tadi pi berurut kat dalam kawasan TAT pon aksesori saya sampai lena terlentok letih.Kalau jejauh cian dia.



Pssst:bila dah da anak ni takkan la nak jejalan seronok-seronok  memana nak tinggal dia plak.Dah la time keja dah kena tinggal...cuti pon nak tinggal?Tak sampai hati rasanya.Lain la ada urusan kejakan...kan...kan...

You Might Also Like

7 apa kata anda?

  1. kalo dh ade ank mmg gitu la..
    xleh dh nk mcm zmn bujang dlu..
    hehe

    ReplyDelete
  2. Saya masa anak kecik2 dulu kalau pi mana pun mesti bawa semua 6 anak penuh gerabak, hehehehe...

    ReplyDelete
  3. alahai sian dia sampai tertdo yer..best ke pegi berurut ni eh..sy berurut lepas beranak jer pastu xdah he he

    ReplyDelete
  4. Assalam zai,
    alahaaaaaaaaaaiii sian aqil sampai terteleng pala titon he3
    iols pun tak pi
    ater PANAIH hokeyh
    si Fayyadh mana tahan he3

    ReplyDelete
  5. huhu sian ritu xdpt pergi
    en. asben keje
    ntah bilalah ada lagi eh

    ReplyDelete
  6. kan kak zai kalau cuti memang tak sampai hati nak tinggal dia walau kita nak servis keta aje pun. tapi uwais kami tinggal jugak kalau balik kampung. kata time tu dia tido memang tinggal sbb kesian atok opah dapat jumpa dia pun sebulan sekali aje

    ReplyDelete
  7. mulanya ada jugak nk ajk suami g tgk tp memikirkn jalan jem bagai tak sggup nk redah maka lupakn je la

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers