Pagi yang mengantuk

10:36 AM

Assalamualaikum
 
Pagi ni tersengguk-sengguk depan PC.
Dah la pepagi hadap jem yang panjang atas jambatan.
Ada eksiden katanya tapi tak nampak pon keta lori eksiden tu.Ke saya yang tak perasan sebab mata ni kecik besaq kecik besasq ja masa tu @______@
 
Budak bertuah ni la penyebab mama dia mengantuk tahap dewa ni.
Lepas maghrib dia dah mengamuk-ngamuk.Bagi tu tak kena bagi ni tak kena.
Rupa-rupanya nak tidoq.....adeh...awai sangat kot.
Tapi dah dia nak tidoq sangat-sangat so masukkan dalam buai terus lena.
Takyah susah-susah nak hayun.
 
Saya biar je buai tu sesambil buat keja rumah.Pasang tv kuat-kuat tak jaga pon.
Pastu tengah malam masak la.
Dia bangun main atas katil.Bila saya pejam mata buat-buat tak layan dia naik atas badan.Korek mata ni suruh buka.
Mau tak mau kena la mengadap seri paduka baginda ni layan karenah dia.
Last option pasang video-video pendek dalam tab suruh dia layan.
Abah kata nak jaga tengok-tengok abah yang lena dulu.
 
 
Time ni dah jam 2.17 pagi.Adussss...dia relax ja layan yang kita ni mata dah takleh nak buka.
Pukul 3 jugak la tidoq.Pastu pagi ni tersengguk-sengguk la.
Naseb la keja tak banyak.Kalau tak nahas.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. hihi.. alahai ank..
    biasa la kak.. bdk2 mmg gni..

    ReplyDelete
  2. hihi...sabar jelah layan kerenah anak kan.so far belum merasa lagi anak berjaga malam.masuk je 7pm dia dah bg hint nak tdo.bangun2 kol5.30am esok plak la.

    ReplyDelete
  3. huuuu kesian mama. dia takpe la dah rehat sikit punya lama dah.

    ReplyDelete
  4. tulah kan..jd mak mak ni kena korbankan waktu tido mcm ni lah hehehe..el ni pun ada anak kecik..bkn nye boleh tido lena..kejap2 bgn netek haha

    zai duk kt penang eh..area mn

    ReplyDelete
  5. Kakzai p keja lalu jambatan ke?ingat keja kat sbrg jaya

    ReplyDelete
  6. Jem jambatan memang tak boleh hadap. Ingat dulu keta abah pernah melimpah air sebab panas tak menahan.

    ReplyDelete
  7. pekena nescafe kaw kaw lah... sampai petang mata terang benderang

    ReplyDelete
  8. jenuh tahan mata kn kak kalo ank brjaga malam tetiba

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers