Tempat Makan Best di Penang | Warung Din Skot

10:20 PM

Tempat Makan Best di Penang | Warung Din Skot


Assalamualaikum

Cuti raya cina kami tak ke mana-mana selain balik kampung yang dekat tet tu.Suami keja...sobbbs

Petang semalam time makan besar kami pon nak makan gak.Pi kat Warung Kulat kat tepi sungai Padang Benggali tu dah nak tutup dah.Nak rasa la mee udang sedap kat situ tapi takda rezeki.
So lajak terus ke Warung Din Skot.
Dah lama tak makan kat sini.Masa lepas SPM penah makan sekali kat situ tapi dah bertahun la.


Dah nama pon warung so takyah nak bayang tempatnya macam restoran 5 bintang.Yang bestnya tempat ni sempoi sebab kat tepi pantai.Angin kuat takyah habaq.
So mohler mengoder.


Karot susu yang pekat


Mee udang ayam spesel.Tambah ayam dan sotong


Sate ayam



Ada pelbagai menu lagi kat sini.Beger...ABC...lai chee kang pon ada.

Mee udang sedap.Udang pon fresh.
Sate lembut Memang puas makan.
Dak bertuah ni pon pulun sate.
Semalam makan besar so hari ni dok umah la jawabnya.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. amboi bukan main nama warung din scott..he he.tererlah zai cari tempat makan..lenkalik leh bawak kami!!

    tadi kami jumpa Sha..nanti leh jumpa Zai lak kat tesco pun jadi dah he he

    ReplyDelete
  2. boleh tahan jugak masakan warung kalau gitu... tak kisah lah warung kan... janji banyak dan sedap

    ReplyDelete
  3. Assalam zai,
    saaaaaamaaaaa laaaaaaaaaa
    abang Fayyadh pun antu sate he3

    ReplyDelete
  4. wowwww boleh try nanti ni. sate susah nak jumpa yg lembut kalau dah jumpa mmg win la tu ehehehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers