Laksa sotong

3:32 PM

Assalamualaikum
 
Laksa sotong.
 
Penah makan ke tak?
 
Bukan la kuah laksa tu buat dari sotong tapi laksa di makan dengan sambal sotong.
Ala...macam mee sotong femes kat Padang Kota tu.
Kalau orang Penang taktau saja la.
 
So Khamis lepas kawan ada masak laksa jamu untuk kengkawan.Saja la wat kenduri sikit-sikit untuk 6 orang makan.
So ni la bebahan makan dengan laksa tu ye.
 
tetiba kasut keja kita interprem plak dalam gambar :p
 
 
Mohler kacau kuah yang pekat.Kang dapat yang cair ja.Isi kat bawah.
 

 
Dan ni la rupa laksa sotong iteeeeeewwwwwww :p

 
Sebenarnya bebahan laksa tu dah tertimbus dek kuah laksa yang pekat so sesaja boh sikit bahan nak bagi nampak cantik....bahahaha....
Memang A la.Sedap gila.
Semua pakat makan sorang 2 mangkuk kot...hihihi...sampai sengkak perut ni.
 
Pastu snap gambar yang selalu pemilik iPhone akan guna.Konon nak bagi masuk 360 darjah tapi snap pendek plak tak pusing ke muka saya...bahahaha....
Snap dan post dalam group caption test iPhone baru... :p


 
padahal guna ASUS je pon...hahaha...
Pakat la komen wow konon saya dah tukar henpon baru.
Takpe la...tak mampu kot nak pakai iPhone.
Takat-takat ASUS free boleh la.
 
Tapi nak habaq mai laksa sotong kawan saya ni masak memang sedap.
Naseb perut full kalau ada space lagi mau 3 mangkuk rasanya....hihihi...

You Might Also Like

1 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers