Excited sungguh hari ni

4:45 PM

Assalamualaikum

Hai semua.Dah start cuti ke?
Saya esok baru start cuti tu yang excited terlebih ni.Tak sabar nak cuti.
Hari ni bangun awai dari selalu.Aqil pon bangun awai gak padahal semalam masa suami balik keja jam 1.30 pagi dia pon sama bangun pastu dok kacau mama dia tido.
Last-last suami bawa dia pi makan kat mamak.Pukul berapa dia tido pon taktau la tup tup awai pulak bangunnya hari ni.

Gambar pepagi tadi sebelum gi keja
Gambar sekarang dah sememeh dah.Hari ni clearkan store department...ha...ambik kau...peluh ketiak-ketiak ni.Eh...kita angkat kotak ringan-ringan je.Depa hat laki yang dok angkat kotak beberat.Kita kan czer...hekhekhek....
Kumpul punya kumpul nahaaaaa....dekat 80 kotak evaluation yang dah berjaya dan yang tak berjaya nak scrap.Adussss...patut la penuh store tu sampai nak masuk pon risau.Takut kotak jatuh timpa...naya ja.
Okeh...semalam kita 'petik' limau lokam dekat 'kebun'.
'Petik' ja pon tapi makannya tak.Baru baik dari batuk kan?
Kang dok pulun makan maunya batuk dan takda sora balik so sedekahkan kat rumah jiran sebelah dan hari ni suami dok agih-agih ke rumah mak, mertua dan kak ipar.
Banyak kot.Yang saya dapat dari bos kat kilang...yang suami dapat dari tempat keja dia lagi.Sapa nak makan.Dari busuk baik bagi kat orang.

Semalam gak Aqil dapat angpau CNY pertama.Tahun lepas dapat banyak gak.Tahun ni mesti suami bawa Aqil pi kutip angpau kat rumah ayah angkat suami lagi...hihihi...

Ni last week punya hal.Pendekkan sikit rambut Aqil.Almaklum la...rambut lebat cepat panjang so tiap sebulan ke dua bulan mesti pi kedai ane kasi potong itu rambut.

Awal-awal dulu masa kecik-kecik Aqil nangis gak la bila mesin rambut tu dok kat kepala dia tapi dah lama-lama ok dah.
Dah biasa.Cool ja tapi tengok macam muka pasrah....hahaha...
Masuk kali ni dah 9 kali dah potong rambut dia.


Macam budak besar ja gayanya.Ane tu sampai dah kenal dia...hihihi...

Lagi 15 minit.Tak sabarnya nak balik.
Selamat bercuti korang.
Kalau pi bercuti drive elok-elok na.Jaga diri okeh.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. baiknye lahai potong rambut xnangis

    ReplyDelete
  2. uii banyaknya limauuuuuuu...kami dapat sikit je..

    ReplyDelete
  3. Aqilllllll comelnya. geram haaaa. uwais ntah mcm mana la nanti kalau pestime gunting rambut kat kedai ekekekeke

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers