Company CNY Celebration

2:11 PM

Assalamualaikum
 
Hallooooo ha...dah lama tak update blog.Seminggu gak la.
Bizi cikit sesejak ni almaklum la nak cuti raya cina tak lama lagi.
Nak shutdown 5 hari so keja kena setel sesiap la.
Penat tawaf kilang yang besar ni.
Sat-sat naik atas sat-sat turun bawah....pheeewwww....tak kurus jugak peha ni tak tau la nak kata....hihihi...
 
Khamis lepas company ada wat sikit CNY celebration.Nak celebrate besar-besaran tak dapat la sebab 3000 pekerja kot so depa just wat yang simple-simple ja.
Macam tahun-tahun lepas lion dance mesti ada.
 
tetiba lion kena pakai shoes cover...hihihi...
 
Yang ni mantop.
Sempena tahun kambing yee sang pon deco bentuk kambing.
 
 
 
 
Sempat la juga merasa yee sang.Pestime try ni.
 
 
Perayaan kali ni macam perayaan sebelum-sebelum ni mesti ada gift.So company bagi recycle bag tiap sorang pekerja.


Jadi la kan daripada takda.Boleh gak la dok guna habuan pi supermarket nanti...errr...guna ke?

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. bestnye tgk lion dance..
    dulu keje kat klang lion dance dlm opis..
    hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru kambing yer... yummm sedapnya lamb chopp.... hahahaha

    ReplyDelete
  3. tergelak tengok singa pakai shoes cover tu ekekekeke. mesti meriah ni haaa

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers