Ber AJ la kita

1:32 PM

Assalamualaikum
 
Dah pepetang baru nak up gambar hari ni.
Pestime pakai tudung AJ.Cewahhhh....
 
Dok tengok orang tu pakai orang ni pakai teringin gak la nak beli barang sehelai dua tapi saya rembat 4 terus...hahaha...
Depa siap buat juai kat dalam kilang lagi.
 
 
Yola...saya banyak baju gi keja takda corak so bila pakai dengan tudung bercorak macam AJ ni baru la masuk....ALASAN
 
Kita tak pakai baju kurung pi keja.Pakai t-shirt lengan panjang ke...blouse ke camtu.Lagipon company kita rajin bagi t-shirt kat semua staff so dok ulang baju tu je la.Takyah susah-susah pikir nak beli kain ela jahit baju...hihihi...

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. oo keje kat bt.maung
    el keje kat krystal point hehe

    tudung ni mcm shawl ke
    el peminat tegar shawl
    nti lau beli tudung lagi beli extra tuk el k..hehe

    el pun g keje x nah pakai baju kurung..leceh

    ReplyDelete
  2. ewah ewah... comey dia posing dengan tudung AJ...

    ReplyDelete
  3. cantikkkkkk

    kat opis ni xde sape yg buat juai klu tidak abis laaaa hihihi

    ReplyDelete
  4. Cantiknya tudung akak! Beli kat manaa?

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers