Tasmania dan Mekah

2:48 PM

Assalamualaikum
 
Rezeki lagi....hihihi...Alhamdulillah.
Dapat FM Tasmania dari bos Asean Sales masa pi bisnes trip kat sana.
 
 
Dan dapat gak buah tangan dari Mekah.Akak-akak admin yang baru pulang dari menunaikan haji tahun ni tetiba mai bagi.Makaseh banyak-banyak.
 
 
Eh...sonok pulak bila orang tu orang ni mai bagi barang free camni.Sapa nak bagi lagi ek?
hak..hak...hak...

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. suka tengok fridge magnet penuh sepintu

    ReplyDelete
  2. wahhh murah rezeki.. hehe bestnyer dapat hadiah dari org kan kak zai :)

    ReplyDelete
  3. Assalam zai,
    hat bag kocik tu nomei tui la zai he3

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah
    ingt akak pergi
    rezeki kan :)

    ReplyDelete
  5. Untong larr dapat hadiah...
    kita memang suka la FM... kalau dapat hati rasa berbunga2... :D

    ReplyDelete
  6. syok kan. kalau dapat hari2 lagi syok ehehehehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers