Sama Harga Tapi....

11:19 AM

Assalamualaikum
 
Saya dan suami memang suka makan.
Hari tu try makan kat restoran pemes kat Perda tu tapi yang dapat gini.
Tak mencerminkan restoran pemes tu.
Masa ciken cop ni sampai suami pandang saya pandang ciken cop...eh..eh...jangan nak samakan mama dengan ciken cop plak.
 
 
Suami heran sebab saya beria-ia cakap kat situ best tapi yang mai cam hampeh.Ayam tu kecik ja.
Suami siap order nasi lagi masa tengah makan ciken cop.Tak kenyang katanya.Hailaaaa.....

Dan baru-baru ni pi makan plak kat satu restoran kat Lunas.Restoran kat kawasan kampung-kampung.
Ha kau...beza tak?
 
 
Camgini la yang kita nak.Baru la orang dok ulang pi makan.Dah la ayam dia besaq gravy dia sedap.
Harga sama tapi semua berbeza.





You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. Kalau Farah memang taklah nak pergi kedai yang pertama tu balik, better pergi kedai yang kedua...

    ReplyDelete
  2. kt lunas tu kedai apa tu..nmpk menarik

    ReplyDelete
  3. macam tau kedai yang femes tu hehehe..tapi saya tak suka sgt mkn ayam huhu.seafood suka!

    ReplyDelete
  4. kdai nama ape kak? boleh la try pi sana hihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers