Photobook lagi | Tak rajin sebenarnya

12:03 PM

Assalamualaikum
 
Cerita pasai photobook lagi...hahaha...
Saya sebenarnya bukan la rajin bebeno nak hadap PC buat photobook ni.
Pening tau nak cari gambar satu-satu nak susun pastu nak crop pastu nak edit pastu nak boh bingkai segala tu....huhuhu...berapa banyak pastu da....
 
Disebabkan baucer photobook yang saya beli bulan 7 ritu dah nak expired bulan 1 ni terpaksa la buat-buat rajin.Yang satu tu saya dah siapkan photobook Aqil version 2 so tinggal lagi satu ni.
Pssstttt....kita beli baucer photobook ni dari Groupon size 6'' x 6'' , softcover , 40 pages(tapi ikut suka la nak boh 1 page 20 gambar haluih haluih pon takpa...hihihi) rega dia RM10 + RM8 shipping = RM18 saja.
Boleh la kan?
 
semua gambaq saya dan kawan-kawan saja
 
 
 
 
Photobook ni saya siapkan dalam masa 1 hari saja.Main hentam je la.Malas nak tulis apa dah.Just tulis nama tempat yang saya pi ja.
Lega dah siap.
Minggu depan dah nak shutdown seminggu...haila...nak pi mana ek?

You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. Laaaa murah ja ka photobook ni?ptt la ampa rajin buat

    ReplyDelete
  2. photo book ni kita print sndri ka apa..xpham la...

    nk p bercuti ka tu

    ReplyDelete
  3. ok la tu kak zai sebab kalau print gambo kt kedai pun dah lebih kos dia. dengan album lagi kan

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers