Makan-makan | Lumileds is a USD 1,000,000,000 Company Celebration

3:58 PM

Assalamualaikum
 
Sejak semalam dok tengok banyak khemah kat parking area.Kenduri kawen sapa buat kat kilang ni?
Hehehehe....macam ya ya ja kan.
Hari ni company wat celebration seperti tajuk entri di atas....hahahaha...
Makan free gitu.
Baru makan free masa dinner 2 kali ni makan lagi.
 
 
Waktu makan depa bahagi ikut department so department mana yang pi 1st sesi dapat la tengok CEO dan MD berucap di samping persembahan tarian dari peserta tarian masa dinner hari tu.
Department saya kena 2nd sesi so makan-makan je la.
 
 
Dalam dok beratur nak ambik makan moh ler berselpiaq barang sekeping gambaq.
 
Desert kami
 
Ni la makanan yang depa jamu.Ada nasi putih dan nasi tomato, ayam goreng berempah, kurma kambing, sambal udang dan pecal.
 
 
Tengok...dah macam kenduri dah tapi pakai t-shirt so tak nampak kenduri sangat.
 
 
 
Alhamdulillah...rezeki hari ni.Dah kenyang jom naik opis tapi sebelum tu ambik aiskrim free makan kat opis pon sodap gak ni....hihihi...
 

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. Tang ais krim tu yg sodap akak tengok zai... yummy :)

    ReplyDelete
  2. Bestnyer company blnja..at least rasa dihrgai...

    ReplyDelete
  3. Bestnyer company blnja..at least rasa dihrgai...

    ReplyDelete
  4. perrghhh terbaek hidangannya... bisa menghancuskan diet... :D

    ReplyDelete
  5. mmm best nya , kalo bab jamuan gini mmg no 1 la. suka sgt makan2 hihi

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah
    rezeki makan free bertimpa2 ye
    lengkap segala nutrisi

    ReplyDelete
  7. syok nya makan free. kilang kak zai memang murah hati sgt dengan staff kan. bagus betoi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers