Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman

10:53 AM

Assalamualaikum

Jom sama-sama join Giveaway Contest dari blog Nursaila Norman.
Kalau nak join klik banner kat bawah ni dah follow step dia.



Apa yang saya suka dalam blog Saila?

Saya suka tengok pearl handbouquet yang di tempah dari Saila...cantik-cantik.Buat bakal-bakal pengantin or bakal tunang yang nak pearl handbouquet pada hari bahagia tapi takdak masa nak buat boleh la tengok-tengok kat SINI.


Kalau la leh ulang masa nikah kawen ritu nak gak la kita tempah kat Saila.
Sobbbs....kita DIY sendiri malam nak nikah kawen tu je bunga tangan kita sebab bunga yang butik pengantin bagi tak lawa.
Main hentam ja....huhuhu...
Ni la padahnya tunang nikah kawen dalam masa tak sampai 3 bulan.Kelam kabut.Apa yang terpikir depan mata ja kita buat.

Alhamdulillah...walau kalut tapi nampak sempurna



So kawan-kawan moh ler join GA dari Saila.Klik SINI ok.

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. betoi mmg cantik bungan tangan dia tu kak zai

    ReplyDelete
  2. All the best :)) join blog ni sekali #569

    ReplyDelete
  3. Assalam zai,
    nomeinya dia time kenuri :)

    ReplyDelete
  4. cantik oo Zai pun tema merah yer..tapi merah hitam.kite merah putih hihi..

    ~CikSiti~

    ReplyDelete
  5. Cantik Zai DIY sendiri handbouquet. :)

    ReplyDelete
  6. gud luck =)
    singgah bw sini dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  7. dari segmen sme.
    goodluck :)
    http://eli-daydreamer.blogspot.com/2014/12/giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama + done follow sini

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/12/ga-giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers