Boleh pandu kereta sendiri di Pulau Langkawi dengan menaiki feri baru dari Kuala Perlis

11:48 AM

Assalamualaikum
 
Semalam dok berbalas FB dengan abang-abang kandung.FB jela...hat sorang tu takdak wasap.
Mementang la depa nak pi Langkawi family gathering....nyampah tau baca.
Saya kansel di saat akhir sebab suami dapat job date tu....sobbbs...
Nak pi dengan Aqil ja boleh tapi tak seronok la pi berdua.Pastu sapa nak heret beg kami dengan saya plak nak dukung Aqil so takpe la...kita dok rumah je la....sobbbs lagi sekali.
Pastu time nak sopim pinggan mangkuk periuk belanga sapa nak jaga Aqil?
Kang dia tarik pinggan tu pecah terus 'once broken consider sold' jenuh nak bayaq.
 
Dalam dok berbalas komen tu abang no.3 kata ada feri baru leh bawa keta pi Langkawi tapi depa ni semua dah tempah tiket feri dan keta dah pon.
Eh...eh...saya tak tau pon.
Nampak nau tak tengok berita dan baca bab isu semasa.
Asik main kendikeras ja hai padahal level tak naik-naik pon -___-
Abang up gambaq ni.
 
 
 
Ohoiii...senang banyak la kalau nak pi time cuti sekolah or musim perayaan.Time tu kan susah cikit nak dapat keta sewa kat sana.
Boleh tengok dalam website Langkawi Auto Express ni detail dia.
Kalau tak paham gak leh tengok kat SINI.
Ringkas sikit dan mudah paham tapikan tapikan rate tambang keta tu...emmm...emmmm...konsider murah ke mahal ek dengan harga kita sewa keta kat sana sebab saya besa sewa keta memurah ja masa pi sana dulu...RM80 camtu sehari.
 
Apapon perjalanan dah semakin mudah dengan Langkawi Auto Express.
Pilihan di tangan kita samada nak guna feri baru atau cara lama.
 
 


You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. ohoii begitu yerrrr macam ni lagi best insha Allah tahun depan ler kami nak p weeehuuuu kumpul duet duluuu

    ReplyDelete
  2. dah setahun jgk dah ada pkhidmatan nie cikzai..paksedara kami selalu p langkawi ikut kola perlis bawak sekali hilux nya borong sakan la..tp lambat sampai skit la...

    ReplyDelete
  3. baguslah kalo kete dah boleh bawak..nak p lak lah.hrtu last g tahun 2010

    ReplyDelete
  4. Epilog Life || boleh bawa keluar kereta beli dari sana tak.hoho

    ReplyDelete
  5. dah tahu lama dh..cousin kerja sana

    ReplyDelete
  6. wah wah wah

    ini kalau memang tujuan nak sopin sakan terutama barang pinggan mangkuk memang berbaloi bawak MPV beso2

    ReplyDelete
  7. oooo...yakaaaa....huihh....best nihhh...leh bwk kete sendiri...xyah sewa dah...hihihihiih

    ReplyDelete
  8. tahu.sbb tgk yuyu zulaikha update hari tu.
    masa dia nk blk kl lps pantang..

    ReplyDelete
  9. oo...tak tahu pulak boleh bawak kete sendiri..senang la macam ni..nak beli apa pun..boleh angkut masuk dlm kete sendiri ja kan

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers