Seperais dari tokey kek

3:39 PM

Assalamualaikum
 
Pagi tadi tengah dok sarapan tokey kek mai bawa sekotak kek.Ingatkan macam selalu orang tempah nak buat event apa-apa kat kilang tapi rupa-rupanya tokey kek nak wat seperais kat kawan-kawan yang sambut besday bulan November ni.
 
Ni kek terbaru tokey kek belajar.Di samping wat seperais ia juga salah satu marketing...hihihi
 
Victoria Sandwich Cake with strawberry,blueberry & coklat
 
 
Kek ni memang sedap.Lembut ja.
 
Dan ni la kawan yang sambut besday bulan November.
Hepi besday buat ampa berdua no.
 
Fiedah & Liana
 Alhamdulillah...semua dapat merasa kek besday pagi tadi.16 orang kalau tak silap sepanjang meja kantin.Sambut kat kantin ja.Takdanya nak ke restoran resepi rahsia bagai.
 
Ni la tokey kek...boleh ke FB beliau Amie Choccolate Homemade.Macam-macam kek, tart dan coklat ada kalau nak tempah untuk tunang, kawen or mejlis-mejlis ringkas.Boleh PM beliau ok.
 

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. cantik kek tu..

    moga murah rezeki tokey kek..aminnnn :)

    ReplyDelete
  2. murah betul rezeki bday girl ni..skrg rezeki tokey kek pulak bakal bertambah=)

    ReplyDelete
  3. wah menarik nyer kek dia.
    untung la dpt kek yg begitu menarik...

    ReplyDelete
  4. telan airliur byk kali tgk gmbr kek..
    sedapppppnyeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. Ya Allah sedapnyaaaaa tengok kek tu kak zai oiii

    ReplyDelete
  6. Perrghhh meleleh teman menengok nyerrr... uwaaarrghhhh naaakkk jugaakkkk...!!!

    ReplyDelete
  7. aamiin semoga murah rezeki tokei kek :)
    xdpt rasa dpt tfk pon jadi le..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers