Mood hari ini

4:26 PM

Assalamualaikum
 
Haha...dah hujung-hujung nak balik baru nak up entri.
Rini Jumaat dah semestinya muka ada senyum.
 
 
Sibuk sangat hari ni dok bincang nak pakai baju apa company dinner nanti sapa nak mekap nak pi dengan sapa nak tumpang rumah sapa.
Woh...dinner 21 Nov nanti pastu plak kena jadi comitee F&B plak so dok memikio nak pakai camna.
Depa plak wat tema Alfresco night....errrr...errr....
 
Tak larat nak pikio bab dinner dok memikio bab department team building Senin ni.
Macam malas plak nak join acara tengok wayang beramai-ramai.Cerita apa tah depa pilih kali ni.

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. comelnya katun2 tu... mcam tu ker muka hujung minggu ni?

    ReplyDelete
  2. Comelnya kartun... asalkan hujung minggu kita tak dibazirkan untuk aktiviti2 kartun dah lah...hehehe.

    Salam dari orang Penang (berasal dari Penang tinggal di Kedah)..

    ReplyDelete
  3. bila cite bab dinner bertema ni mmg sakan la nak fikir
    make up baju bagai
    tapi seronok sesekali gitu

    owhhh arini isnin
    ada team building ye?
    enjoy!

    ReplyDelete
  4. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  5. Hahahaha, kalau syida, muka macam tu time countdown nak blk kampung and after nak blk kl :)

    ReplyDelete
  6. benci kan nak fikir nak pilih baju ape macam mana

    ReplyDelete
  7. syoknya penuh xtvt..
    pikir jgn tak pikir. hihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers