Hepi besday Liana

2:50 PM

Assalamualaikum
 
Entri panas-panas.Masih baru masih fresh.
 
Hari ni besday kawan kami yang sorang ni.
Nah gambaq selpiaq buang sekepiang.
 
 
Hepi besday Liana.Moga dipermudahkan segala urusan.
 
Patutnya kami yang belanja Liana tapi hari ni dia cakap nak belanja kawan-kawan sempena besday dan sempena dapat keja baru.Huhuhu...next week Liana dah kena pindah P1.Jadi admin kat bangunan lama.Tinggal la kami ni kat P2 jauh nun di hujung sana....sobbbbs Y_Y
 
Dengan menaiki sebuah Exora makan keluar la 8 orang yang bersaiz besaq-besaq ke Kapitan QB.
 
 
 
 
 
Muka kaki selpiaq nak makan penampaq tanpa mekap....muka mak lampir....hihihihi...
Tapi bajet comey-comey -..-
 
Masa sampai tu dalam jam 12 tengahari.Naseb la baru ada 5 6 orang.Baru ja lepas order kaleh tengok nahaaaaaa....penuh kedai.Alhamdulillah dan sampai awai.
Masa kat kedai makan takdan nak selpiaq sebab dah lapaq.Pagi tadi makan kuih 3 bijik semata-mata lapik perut sebelum pekena nasi beriani kapitan.So order benda yang sama jadi takdan nak gosip benda makan dah sampai.
 
 
Sambut besday tanpa kek.Kita makan nasi la ye.
Nasi beriani kapitan untuk seorang makan -..-
Kalau yang jenis makan sikit satu pot nasi ni boleh untuk 2 orang makan.
 
 
Close up sikit kasi terliuq....hahahaha....
 
 
Lepas dapat nasi semua pakat senyap dok pulun makan.Tudiaaaaa....12.30 pm semua dah setel makan.Punya dok hadap nasi sebab masing-masing pakat lapaq.
Alhamdulillah...kenyang sudah.
Thanks Liana belanja makan.Moga dimurahkan rezeki selalu hendaknya.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. happy birthday diucapkan kepada kawan zai...

    ReplyDelete
  2. happy bday utk kawan yang baik hati belanja kawan2 dia
    amboiiii semua makan dengan khusyuk ye
    lapar la tu

    ReplyDelete
  3. happy bday Liana.alhamdulillah moga murah rezeki siap belanja kawan-kawan makan lagi tuu

    ReplyDelete
  4. aik.. org berday kena byr.. hehehe.. selalunya terbalik tau.. xaci nih.. :)

    anyway seronok kan sesekali lepak ngan kwn.. :)

    ReplyDelete
  5. hepy besday to Liana tersebut.

    laaaa nampak nasi mcm sikit rupanya boleh makan dua orang. ke kira yang tengah lapar boleh nampak mcm sikit tu errrrr

    ReplyDelete
  6. Assalam zai,
    iols pun nyaris ke kapitan qb tengah hari semalam
    tapi sebab ujan cancel he3
    ooooooohhhhhh kapitan :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers