Baju tido baru

11:29 AM

Assalamualaikum
 
Alhamdulillah rezeki dak debab ni senantiasa murah.Ada ja orang nak bagi itu ini walaupon dah berusia setahun.
Baru-baru mama Liana bagi Aqil baju tido 2 helai.Baju tido jenis kain cotton lembut.
Eh...saya tak penah bagi Aqil pakai baju tido camni.Yang dok ada semua jenis lubang-lubang sebab Aqil tak tahan panas.Memula taknak bagi dia pakai lagi.Simpan dulu tapi bila dah ada kat tangan asik la dok tengok baju tido tu.
 
Emmm...macam nak cuba try test ja baju ni.Dan bila pakai...
 
 
 
 
Nah...nampak segak bergaya plak Aqil Najmi pakai camtu.
 
Sabtu
 
Ahad
 
Hihihi...ni yang wat mama nak pi cari baju tido camni lagi 2 3 helai kat Aqil ni.Kena plak bila tido malam takda la dia gelisah panas ke miang ke apa.Cumanya suar baju tido tu je panjang sikit nak kena lipat-lipat.Kang tak lipat dok jalan licin plak.

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. alhamdulillah murah rezeki aqeel yerr.. oloh debab sungguh

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, yeayyyy aqeel ada baju tidur baru!

    ReplyDelete
  3. Tengok gambar ni..baru saya perasan anak anak saya, tak pernah saya belikan jenis baju tido macam ni...hahaha

    ReplyDelete
  4. Mmm...luth pun x de lg bj tdo kain cam ni.
    Kemeja je ada..

    ReplyDelete
  5. Suka tgok bj yg kotak2 tu..kiut sngt....

    ReplyDelete
  6. Idah suka tengok budak2 pakai baju tidur cotton camtu... nampak comel jer... :D

    ReplyDelete
  7. musim sejuk ni boleh la pakaikan baju style gini ke dorg ehehehehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers