2nd Aqil photobook in making

9:22 AM

Assalamualaikum
 
Haha...semalam roh rajin meresap dalam diri.Tetiba rasa nak buat bagi setel photobook sebelum baucer expired.Gambar punya banyak dalam enpon cokia ni sampai berat software tapi apa pon tak bleyyyy.
 
So transfer semua masuk pendrive pastu cari yang ok ok ja boh dalam satu folder dan create 2nd photobook Aqil.Yang ok ok tak banyak pon.Yang blurrrrrrr banyak la -_________-
 
Camni la gaya orang tak kreatif wat photobook sendiri :p
 
 
 
 
 
Versi 7 bulan sampai setahun.Dah upload gambar dah semua.Nanti nak edit bagi cantik tambah itu ini bila dapat idea.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. hamboih rajin mama aqeel yerr untunglaa aqeel besag nanti senang nak bg gmbaq kat awek hihi

    ReplyDelete
  2. Ohhh rajinnya Zai.... nak gi hantar print ke Zai....

    ReplyDelete
  3. assalam akak
    maap la noh ,ceq baru sampai ni.ketapi lambat hihi
    thanks singgah blog sy tau.
    masih dok bls jejak yg berbaki ni.huu

    akak, nri share share la erk..
    smga mood rajin.sentiasa ada .hihi

    ReplyDelete
  4. pesal la ko rajin bebeno buat photobook ni
    tabik spring toing toing toing
    pehal aku malas tahap gaban nak buat benda alah ni
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. software tu memang depa bagi sesiap ke atau kita kena buat sendiri kak zai? dok nak buat tapi bila pk tang software tu hurmmmm

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers