Misi mencari emas

3:30 PM

Assalamualaikum
 
Hari ni lunch makan kat luar lagi walaupon terpaksa jalan jauh kuar ke parking keta tengah panas lit lit.Misi hari ni nak cari emas nak cari emas nak cari emas nak cari emas...hihihi...
 
Lunch yang paling senang takyah pikiaq kepci idamanku selalu.Kalau pi kat foodcourt BJ dok pening plak nak makan nasi ka nak makan berkuah ka nak makan claypot.
 
 
Pastu masuk Poh Kong wow....rambang bijik mata tengok kaler merelip merelap terpancar-pancar dek sinaran lampu kedai.Pusing satu kedai tengok itu ini.
Ada duit semua jadi tapi bila duit tak berapa nak ada ni tengok-tengok je la.
 
 
 
Dengan bajet RM800 dapat rantai dan loket macam charm pandora tu.
Dush...gambar kekaburan plak.Bukan nak beli untuk diri sendiri pon cuma teman member tuk pilih rantai jenis macam mana nak beli.
 
 
EEG department nak hadiahkan sesuatu untuk staff dia yang last keja esok.Untung la dapat rantai.Sonoknya kalau ada orang nak bagi hadiah emas camni...hihihi...senyum meleret la jawabnya.Selalu kalau nak benti ka apa orang asik wat farewell ja tapi ni lain sikit.Fuhhhh...baru rasa dihargai disayangi.

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. assalam zai,
    waaaaaa...sonoknya kalo dapat rantai selai..he3

    ReplyDelete
  2. wowwwww sonotnyaaaaaa dapat rantai emas. terus rasa nak keja kat situ ngehngehngeh :p

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers