Minyak naik...naik BEST la

4:34 PM

Assalamualaikum
 
Pagi-pagi tadi dah riuh rendah cerita bab minyak naik.Biasa la bersembang dengan kaum yang berlainan kulit ni semuanya salah parti tu...semua salah pemilih yang undi parti tu sampai malas la nak dengar.
 
Kalau bising-bising kat opis pon bukan leh wat apa pon.Takat leh bising jela.Lani kena cari alternatif camna nak jimat duit minyak bukan takat bising ja.Saja la bagi option suruh CARPOOL.Alah kongsi keta mai keja.Save la sikit bajet dari dok pi keja nek sebijik keta sorangkan.Takmau plak.
 
Malas nak layan saja kata suruh nek BEST Rapid Penang.Pastu bagi plak alasan keta hilang la apa la.Keta hilang tu mungkin terjadi la tapi tu cuma cadangan.Nak naik tak naik tu terpulang.
 
Malas nak bertekak lebih-lebih.Pening.Nak tau lebih lanjut tentang BEST leh baca kat sini.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. hihi taktau pun ada bas ni..nanti boleh try naik=)

    ReplyDelete
  2. minyak naik yang tak best.. hehe

    ReplyDelete
  3. minyakOHminyak
    Minyak Wangi pun ada sales la ni...

    Eh Farah minta URL U
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/bubblynotescom-mini-segmen-url-uolss.html

    ReplyDelete
  4. stresssssss terkesan sungguh untuk ktorg yg travel saban minggu ni T.T

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers