Gaya Si Comel Berhari Raya 2014

11:27 AM

Assalamualaikum
 
Hari ni bos takdo.Ramai pakat cuti so mari la hepi-hepi.Nampak plak segmen untuk si comel kat Baby Ibu lagi la sonok nak masuk.
Moh le sesapa yang ada anak kecik dari 1 hari ke 6 tahun join sama.Leh tengok gaya baby yang comey bergaya dengan baju melayu dan kurung.
Klik banner kalau nak join ok.

 
http://babyibu.blogspot.com/2014/10/sertai-gaya-si-comel-berhari-raya-2014.html
 
---------------------------------------------------------------------------
 
Aqil Najmi berhari raya haji yang lepas.
Pakai baju melayu segak-segak gengster macho tapi kantoi nek walker pink kakak Izara...hihihi...
 
Muhammad Aqil Najmi bin Mohamad Zamree
1 tahun

You Might Also Like

7 apa kata anda?

  1. Assalam zai...
    waaaaa...abag Fayyadh pun nak join aqil gak la :)
    pesanan untuk aqil: sok abg fayyadh pos cekelat naaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  2. good luck! nak join jugak ni,,meriahkan suasana!

    ReplyDelete
  3. hai ...
    selamat berjaya ...
    ijat pun join jugak contest ni...

    ReplyDelete
  4. pink pun tak pa kan Aqil janji comey hihi

    ReplyDelete
  5. janji tetap maintain segak macho bergaya kan Aqil kannnnn ihhihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers