Fanatik roda

3:08 PM

Assalamualaikum
 
Nak cerita perihal Aqil Najmi.Sebagai anak lelaki ofkoz la Aqil banyak kereta mainan dari sekecik-kecik kereta sampai sebesar-besar kereta control dia tu.Tu pon sebab orang bagi hadiah.Kalau tak just ada 2 3 keta ja.
 
Keta yang kecik-kecik tu dia main kejap-kejap ja sebab kecik kot.Jemu tapi kalau keta besar memang dia suka main.
 
Sebelum ni dia suka main ketapi Thomas tu tapi sekarang takde dah.Dah tercabut tayar dah pon.Pastu bila dapat baby walk ni bukan Aqil nak pektis berjalan tapi dia suka terbalikkan baby walk dan main roda.
 
Kusyuk sungguh bila dapat putar roda baby walk ni.
 
 
 
 
Naseb la keta hitam yang abah beli tu berat.Kalau tak dengan keta tu dia terbalikkan nak main roda -_-

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. hahahahaha anak laki ni permainan dia memang hebat2 belaka hihihihi

    ReplyDelete
  2. sama la macam anak anak saya..yg kereta paling besar macam tu yg paling tahan lama....yg kecik2 habis tercabut tayar! hahaha

    ReplyDelete
  3. Hahhaha.. Ya LA nasib baik Keta Abh dia Tue berat n besar...
    Geram tgk pipi dia...

    ReplyDelete
  4. Amboi, fanatik dengan roda ye. Budak lelaki memang cmni. Diorang suka mainan yang mencabar..hihi

    ReplyDelete
  5. sama je budak2 lelaki ni yer suka main roda

    ReplyDelete
  6. Assalam zai,
    memang pun..
    boboboy tak abeh2 dengan keta la, lori la, moto la,
    kan semua tu berTAYAR he3
    pehti PISTOL memanjang
    adehla3

    ReplyDelete
  7. alahai cute nyer !!!
    sama dgn ijat, gila roda jugak boboi aida tu...
    hinggakan roda basikal kakak-kakak dan tayar motor mr.asben di suka sgt nak pusing-pusing raba-raba :-( hu hu hu...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers