Entri sekali arung

3:35 PM

Assalamualaikum
 
Dah pepetang baru nak up entri.Takdak mood.
Demam -________- tapi pi keja.
Kalau dok umah asik la nak tido baik pi keja bagi aktif sikit jejalan sana jejalan sini.Eh...mai ja keja dapat tau ada shutdown seminggu awal tahun depan dan seminggu raya Cina nanti.Abes la cutikkkkkkkkk *__________*
 
Isnin...keja macam biasa tapi biasa la mood tak berapa stabil.Kawan-kawan tegur mungkin ada kaitan dengan status FB yang saya up baru-baru ni kot.Masin mulut depa Alhamdulillah....saya terima ja.Kalau takda pon saya terima ja.Bukan rezeki lagi kot.
 
Selasa pi EHS training padahal dah pi dah sebelum ni.Memula malas tapi bila sampai Experience Room tengok ramai Director dan Manager yang join okla...dok pi la sampai balik.
 
 
Rabu cuti.Pi JPJ tukar nama kat geran keta dan pi JPN buat Mykid Aqil.Ritu masa buat surat beranak Aqil JPN stop sekejap kuarkan Mykid.SETEL.Alhamdulillah.Takyah la nak usung surat beranak besaq bagak kalau nak jejalan jejauh.
 
Balik tu ke rumah mertua.Aqil nek motor kakak Alia.Dah pandai tolak motor guna kaki nak bagi berjalan.Good.Nak kayuh kaki tak sampai lagi >..<
 
 
Sebelum balik pak mertua sediakan nasi goreng, telur dadar, ikan goreng dan sambal belacan buat bekalan untuk menantu yang demam.Terharu aih.
 
Kamis.Hari ni la.Dah kesejukkan kat cubical ni.Dok berselubung kat depan PC.Pastu ada kengkawan ajak pi Jayen terus jadi.Nak panaskan badan.Bila dah sampai Jayen haruslah cari yong tau fu sup nak panaskan badan.Alhamdulillah....lega dapat makan.
 
 
Mulut dok rasa nak makan masam-masam.Dah order kat kak Ros dah jeruk mangga asam boi.Tak sabarnya.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. Assalam zai,
    wawawawaa...nak jadi abang aqil dah yer..tahniah3
    aunty dah pos barang aqil tadi..pos laju :)
    tapi baru perasan no fon zai cam terkurang satu he3
    harap2 sampai

    ReplyDelete
  2. kenapa bad mood nie? chilll... :) get well soon kay... baik nyer laa pak mentua awal... :)

    ReplyDelete
  3. pak mertua masakkan?
    wah kebabom ko
    tingat arwah pak mertua aku
    pun rajin masakkan utk aku tau

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers