Deepavali gift

9:49 AM

Assalamualaikum
 
Tiap kali ada perayaan besar company akan bagi gift pada semua staff.Macam raya lepas dapat 'tupperware' bukan brand tupperware la kan.
 Masa CNY ritu dapat chopstik dan set sudu garfu.Macam tu jugak la tahun-tahun lepas.Beg la tuala la.
Untuk Deepavali ni company bagi mangkuk tingkat.
Mula-mula dapat dah gelak dah.Pastu saja la cakap ni depa soh sahut kempen berjimat cermat ni.Sila la bawa bekal mai keja.
 
 
Pastu semalam masa balik keja tengok mat bangla nepal segala dok tunggu bas nak pi keja pakat bawa mangkuk tingkat ni sorang satu.Errrrkkkk....agak-agak esok lusa kalau bawak ada nampak gaya cam depa tak?

You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. Assalam zai,
    Tu la..skang ni mcm nak kena bawak bekai ja kan3 he3

    ReplyDelete
  2. hahahahahahaha

    sepesen aje la semua lepas ni hihihihihi. tapi bagus betoi kilang kak zai. tetiba rasa nak suruh nadh kerja sana hahahahahaha :p

    ReplyDelete
  3. Bestnya selalu dapat gift..kalau aida tak pernah dapat pon..kalau supplier bagi pun untuk kegunaan opis..hehee

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers