Bos bagi hadiah

1:30 PM

Assalamualaikum
 
Hari ni Jumaat.Lemau ja badan.Orang lain suka sebab esok cuti saya plak lemau sebab takda keja nak buat.
Rasa badan lenguh-lenguh ja bila dok saja.
Tengah dok tersengguk-sengguk bos mai bagi kotak-kotak besi ni.Ingatkan sample nak kena anta shipment rupanya bos bagi kat saya dan kak Ros.Eh...bukan kami ja dapat tapi satu team semua dapat.
Mak hencik sooOka sangat padahal dah ada 3 dah kot thumb drive.
 
 
Rasanya ni gift lebihan masa depa buat Automotive Exhibition hari tu kot.

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. wahhhhhh nak satu :) *sambil tunjuk jari satu hehehehe

    ReplyDelete
  2. wahhhh wahhhh walaupun dah ada tiga tapi dah kalau org nak bagi baik jgn tolak ye idak kihkihkih

    ReplyDelete
  3. wahh seronoknya dapat hadiah dari Boss..untung rasa kan..hehee

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers