Boleh pandang je la

3:45 PM

Assalamualaikum
 
Sejak 2 3 minggu ni saya dan kengkawan jarang turun lunch.Malas nak menapak.Nak kuar makan kat luar pon malas.Kalau takda benda memang tak keluar.Dengan jauhnya nak menapak pi parking...dengan panas litlitnya memang tak la.
Baru ni kuar pon sebab pi Tabung Haji.
 
Tapi bila time lunch ja mesti ada orang dok jual itu ini.Hari tu mainan bebudak.Yang banyaknya anak patung dan set main masak-masak.
Hari ni set sepit getah rambut budak pompuan plak.
 
 
 
 
Ala...kita hat ada anak laki leh tengok je la.Takkan nak beli sepit rambut Aqil Najmi plakkan -..-

You Might Also Like

7 apa kata anda?

  1. barang gugurl memang comel2 kan.kita pun samalah boleh tengok jer hihi

    ReplyDelete
  2. Cantiknya sepit2 rambut tuuu ☺️

    ReplyDelete
  3. alahaiii~ tp ada anak pompuan pon 1 hal jugak.bukan nak pakai pon menda2 alah ni.

    ReplyDelete
  4. nanti jadi Aqilah pulak kan hihihihi :p

    ReplyDelete
  5. cantik-cantik nya semua headband n hair clip tu..anak dara kesayangan saya tak suka pakai..pakai pun kejap je..huhuhu

    ReplyDelete
  6. samalah kita...mampu tengok jela dulu barang pempuan2 ni.

    ReplyDelete
  7. aida ada 2 anak dara. da puas sgt beli semua ni. now both of them da suka pakai tudung, lega skit... bajet da lari ke tudung plak :-)

    jgn tak tau, 2 dara aida ni skang kalau jumpa sepit rambut lama diorang, abis rambut izzat di decorate nyer tau hu hu hu...
    sib baik aqil takde kakak!

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers