Bila sesekali kuar detin

8:39 PM

Assalamualaikum
 
Sejak 2 menjak ni jarang sangat kami kuar makan di luar.
Bila rumah atas tinggi kayangan rajin sangat naik turun lif makan kat luar.Bila rumah dah di bawah jarang plak.Rasa malas nak bersiap.Janji dapat masak benda simple-simple pon dah ok dah.
 
Kebetulan kak ipar call suruh pi rumah nak bincang pasai anak sedara yang bakal berkahwin so apakata lepas abes bincang-bincang kuar detin sat.
 
 
Ala....bukan dedetin macam dedulu.Sekarang detin kena bertiga dah.Tak boleh nak tinggal kat sesapa termasuk mak ayah mertua mesti dia nangis tapi kalau tinggal kat pengasuh takpa -_-
 
 
Cawan hijau coklat tu memang kena usung sentiasa.Habuan dak debot tu nak minum.
Sekali-sekala tak masak kita order western la kan.Kalau kat rumah asik-asik kari kari kari.Hari-hari kari -__-
 
 
Naseb la anak bertuah ni ok ja bila duduk dalam baby chair.Kalau tak jenuh mama makan western sebelah tangan.
 

You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. ehh kat mana ni macam de pauh jer

    ReplyDelete
  2. kalau kat pengasuh mesti dia ingat mama nak pegi kerja. so takpe la. hihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers