Anugerah | Dah berjalan dah

4:09 PM

Assalamualaikum
 
Sejak 2 3 minggu ni Aqil dok bertatih jalan jatuh.Kaki dok terketar-ketar nak angkat.Badan terhoyong-hayang.Bila jatuh tak nangis pon tapi satu je, bila dia jalan jangan di tegur.Bila tegur cakap tatih tatih terus dia duduk.Kalau dia bangun berdiri kena biarkan ja.
 
Kalau kita pegang suruh berjalan pon dia takmau.Terus duduk.Tak suka orang paksa-paksa ek?
 
Semalam lepas ja mandi tak sempat nak pakai pempes lagi dia dah meronta-ronta nak bangun.Tahu la awak dah dapat kaki tapi sabar la dulu.Pakai la pempes dulu.Kang pancut sana sini jenuh mama nak cuci -______-
 
Abes ja pakai pempes terus bangun jalan masuk bilik.Nak boh baju pon takmau.Meronta-ronta.Hai la anak.Bila takleh jalan mama tak sabar nak tengok sayang jalan.Bila dah boleh camni la plak jadinya.Jenuh gusti -..-
 
 

 

 


You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. Wah.. tahniah sis.. tunggu sikit masa lagi, comfrem jenuh nak b'lari pulak.. kuikuiii

    ReplyDelete
  2. Assalam zai,
    alhamdulillah..congratz aqil
    memang 1st step anak tu BEST MOMENT kan3????
    sha dolu sonyum sampai blakang pala bila si fayyadh tetiba2 jer teruih berlari masa sehari sebelum 1st birthday dia
    memang tak penyabor si fayyadh tu, jalan dak lagi, tau2 nak dapat kaki dengan teruih berlari..mencanak2..
    he3

    ReplyDelete
  3. memang kak zai. sama la. deme dua ni pesen tak boleh tegur mesti terus terbantut nak belajo

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers