Yeayyyy....Cetaphil dalam tangan

3:30 PM

Assalamualaikum
 
Hari ni gaji.Muka pon ada senyum sikit.Sikit je la.Satgi lepas tolak sana sini masam la balik...huhuhu...
Hari ni lunch kat Gaint.Tingin plak nak makan yong tau fu.Lama dah tak makan sejak puasa hari tu.
 
 
Memang tak bajet nak sopim apa pon.Just nak makan-makan sebab semalam duit dah banyak habis beli barang dapur, pampes, susu bagai.Beli jugak barang nak wat aqiqah Aqil Najmi raya haji nanti.Insyaallah....raya haji ni wat kenduri aqiqah sikit.Dah lama tertangguh sejak Aqil masuk wad kena jundice hari tu.Terus terbantut semuanya.
 
Pastu kawan ada masuk Guardian.Dalam dok sandaq kat cermin Guardian tu terpandang produk cetaphil ni.Aaaaaaaaaaa.....dah lama nak beli kot tapi asik tak jumpa ja.2 botol harga RM83.90 free moisturizing cream.Terus ambik.
 
 
Balik dari tu masuk lazada tengok twin pack RM77 kot.Mula la errr....errr...tapi tak termasuk shipping kan...kan...kan?#sedapkan hati
Tak sabar nak guna....nak guna untuk diri sendiri dan Aqil.Lepas dia kena ciken pox hari tu kulit Aqil dah tak gebu dah.Mana nak tau lepas guna ni leh gebu ke kan...hihihihi....

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. Br beli br2 ni.. 1st time guna pasal nk sembuh jerawat ni..
    Tp rasa mcm x pkai sabun plk.
    X rasa apa..
    Tp dermotolical kata bgus ni.

    ReplyDelete
  2. cetaphil gentle yang nie memang sesuai untuk body... kulit zai halus mulus lerr... :D

    ReplyDelete
  3. yang ini untuk ape kak zai? ape fungsi dia?

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers