Hepi besday Alia dan Aufa

8:49 PM

Assalamualaikum
 
Hari Jumaat lepas sebelum cuti panjang kalut la balut hadiah besday anak-anak kawan kat tempat keja.4.30 baru dok pulun balut.Hadiah kongsi bertiga dengan kawan-kawan.
 
 
Hari Ahad 14 September besday baby girl yang dah 4 tahun ni si Ainul Alia.Hepi dia dapat kek besar.
 
 
Dan makin hepi bila dapat hadiah yang banyak dari kawan-kawan mak kat tempat keja.
 
 
Selasa 16 September plak kami bertiga ke Bayan Lepas sambut besday Aufa.
Muka Aqil baru bangun tido.
 
Ummi Aufa buat majlis di rumah arwah mak mertua sekali dengan majlis tahlil dan doa selamat.
Simple ja deco untuk meja kek tapi tetap nampak ensem.
 
 
Ini la ummi Darif Aufa.Kek-kek atas meja tu semua ummi Aufa yang buat sendiri.Thorrrrbaeeeek la ummi Aufa.
 
 
Macam-macam menu yang ada.Lontong, bihun sup, ketupat, rendang, karipap, kuih abuk-abuk, puding dan rojak.
 
Bila kami berdua dok kat situ terasa macam besday Aqil plak nak-nak Aqil ja yang pakai topi tu.
 
 
Tiga mak dara dan 3 anak teruna...hihihi....
 
 
Aqil yang susah nak lekat kat orang.Payah la orang dapat dukung dan snap pic dengan dia.Mesti meronta-ronta nak turun.
 
Dan kami semua yang kebetulan mengikut tema bersama anak masing-masing...hihihihi...
 
 
Buat Ainul Alia dan Darif Aufa...moga jadi anak yang solehehah/soleh.Jangan nakal-nakal.Moga diberi kesihatan yang baik dan menjadi kebanggaan ibu bapa ye =)

You Might Also Like

1 apa kata anda?

  1. kek ketapi tu mak aufa buat sendiri :O pandaiiiiiinyaaaaa dia buat. memang dia buat tempahan kek kot ye kak zai?

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers