Cabaran 30 hari | Hari ke-6 #Apa Yang Saya Makan Hari Ini

9:33 PM

Assalamualaikum
Cabaran hari ke-6 hari ni nak tau apa yang saya makan je?
Nak tau yang pagi ke lunch or dinner?
Moh la kita boh apa yang ada.

Bekpes pagi tadi.Bihun goreng kosong je.




Lunch time pi rumah abang no. 2 so masak simple-simple tuk makan tengahari.


 Dinner?Tengah buat chocolate moist cake.Entah menjadi entah tak.Harap-harap menjadi la.
1st trial ni.Kalau menjadi esok saya kongsi resepi (bangga kalau jadi padahal orang lain dah berkurun buat dah :p).
Doa-doakan saya ye...hihihi...


#Takziah buat Ita sekeluarga atas pemergian ayahandanya sebentar tadi.Maaf tak dapat nak ziarah memalam sebab ada anak kecik.Esok pon tak dapat nak ziarah sebab keje(cuti takda T_T).Al-fatihah buat arwah moga ditempatkan dikalangan golongan orang-orang yang beriman...Amin.

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. Lauk tengahari tu simple ker? huhuhu... berderet2 tu simple ek... wow...

    ReplyDelete
  2. kalau tnye kira jenuh la berderet gmbo, keja makannnnn aje kihkihkih

    ReplyDelete
  3. Zai.....beehoon goreng yg awak kata kosong tu pun serious okje nampak mcm sedap jer hehe

    ReplyDelete
  4. Harus jadi zai, celah gg je buat kek coklat moist.
    Hi

    ReplyDelete
  5. Harus jadi zai, celah gg je buat kek coklat moist.
    Hi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers