Cabaran 30 hari | Hari ke-26 #Gajet Kepunyaan Anda

6:15 PM

Assalamualaikum
 
2 hari tak buat segmen Cabaran 30 hari ni.Hari kita buat cabaran hari ke-26 untuk Sabtu.Kengkononnya Sabtu la ye.Padahal hari Sabtu tu tak buat apa pon kat rumah.Dok layan anak main ja.
 
Gajet kepunyaan saya.
 
Laptop Sony Vaio kaler pearl white.dah 4 tahun kalau tak silap.Masa nak beli tu nak kaler pink.Well...perempuan nak pink pink sekali pink takde stok so beli la putih.Pon cantik tapi kena jaga elok-elok la sebab senang kotor.
 
 
Pastu masa mengandung ritu asben belikan Note 2.Sempat pakai 2 3 bulan ja pastu jatuh dan skrin retak dari front camera sampai ke bawah.Nak bawa mai keja pon malu.Nak repair kedai cakap kena sampai RM700++ so suami kata takpe la.Kita beli enpon baru....weeeeeeeeee.....

 
Lani Note 2 sekadar nak snap pic kat rumah dan habuan main game....hihihi...
 
Pastu suami belikan enpon murah-murah ja sebab bini dia ni ganas sikit.Ni habuan nak pakai pi keja.Dapat la lenovo biasa punya.Jadi la.Boleh wasap wechat fb dan segala bagai...hihihihi....
 
 
Ini la gajet saya.Nak canggih lebih dari tu memang takda la =)

You Might Also Like

1 apa kata anda?

  1. kita org pmpuan ni biasanya bab gadget kurang kan kak zai. tapi bab lain tetap lebih hihihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers