Cabaran 30 hari | Hari ke-21 #Tempat Yang Anda Ingin Pergi dan Tak Pernah Pergi

3:43 PM

Assalamualaikum
 
Weeee....baru dapat jengah blog.Sibuk sangat semalam dan hari ni.Setel keja cepat-cepat pastu boleh la rilek cikit.
 
Meneruskan cabaran di hari ke-21.Tempat yang saya ingin pergi dan tak pernah pergi.
Kita sebut tempat dalam Malaysia dah la ye.Hat oberdersi tu takyah la sebut.
 
Tempat yang saya ingin pergi adalah negeri Sabah.Kat sana kan banyak tempat-tempat yang menarik so memang teringin sangat.
 
 
Awal tahun 2012 dulu dah booking tiket dah nak ke Sabah dengan kawan-kawan sekolah 3 orang.Masa tu bujang lagi.Memang ambik date cantik punya.Abes ja kelas last tu minggu satu lagi dah nak ke sana.Tapi apakan daya...bukan rezeki saya nak sampai ke Sabah.Kelas extand lagi 2 minggu nak siapkan last project.Punoh harapan.
 
Tengok-tengok sampai sekarang tak sampai-sampai Sabah....huhuhuhu....

You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. Sabah...okje pun tak pernah pergi jugak....mcm best jer yek...

    ReplyDelete
  2. masa kat sabah dah sampai kat ladang lembu tu. tapi dah nak tutup. kalau masuk pun rugi je bukan boleh lama. nak pulak masa tu adik dengan bini dia pkai bju kawen konon nk potosut situ. kalau potosut lagiiii mahal berganda sampai seratus lebih. kesian je kan nguuu tapi dapat la tengok lembu2 tu dari jauh. ingt nk jugak la rasa susu fresh hihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers