Cabaran 30 hari | Hari ke-18 #Siri TV Kegemaran

10:25 PM

Assalamualaikum
 
Dah malam baru ada masa nak up entri.Sibuk sangat sejak 2 menjak ni.
Macam-macam benda nak kena buat.
 
Moh meneruskan cabaran di hari ke-18.Siri TV kegemaran saya.
 
Kalau bab drama Melayu tengok pada mood dan gaya penceritaan jugak.Kalau 1st 2nd episod dah best saya akan follow.Kalau slow....emmmm....harap maklum la.
 
Buat masa sekarang saya takda siri TV kegemaran tapi saya suka layan cerita Cina dan Korea.Tak kisah la cerita Cina jenis maharaja-maharaja ke apa....lagi saya suka layan.Suka tengok baju-baju depa pakai masa belakon.
 
Dulu masa zaman muda remaja saya suka tengok cerita ER.
 
 
Ala....masa tu abang dokte saya tengah dok study medic so aura medic tu sangkut sikit la kat saya.Gila real cara depa berlakon dokte-dokte.Bila time emergency kita sama kalut dok teruja padahal cerita je pon T_________T
 
Ha...tu je la siri TV kegemaran yang paling saya ingat dan suka.

You Might Also Like

1 apa kata anda?

  1. kannnn tengok cite maharaja. cara dia jalan sopan2 gitu. dengan masak macam2 kat raja hihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers