Cabaran 30 hari | Hari ke-17 #5 Perkara Yang Anda Rindukan, Apa Saja...

9:45 AM

Assalamualaikum
 
Fast update sebelum saya turun masuk lab.Entah bila leh siapkan keja pon tak tau.
Sambung cabaran hari ke-17.
 
5 perkara yang saya rindukan....
 
  • Zaman kanak-kanak
Suka zaman kanak-kanak.Dulu tak takut pon nak main dari pagi sampai ke malam.Tak macam sekarang.Bahaya ada di mana-mana saja.Rindu nak main masak-masak...main kawen-kawen...hik..hik..masuk bendang tangkap ikan keli, haruan, sepat....ahhhh...rindunyaaaaaaaa....
 
  • Zaman sekolah menengah
Time ni zaman nak membesar.Nak cuba macam-macam.Mak ayah dah harap dah naik bas pi sana-sini.Lepak rumah kawan siap tido sana lagi.Pastu kuar pi mall pi Tanjung.Orang kata zaman nak memercik...hihihi...
 
  • Rindu saat di Mekah dan Madinah
Tak dapat digambarkan keseronokkan berada si sana.Sesiapa yang penah sampai mesti akan rindukan saat tu.
 
  • Time mengandungkan Aqil sampai la bersalin
Gila rindu time ni.Rindu saat dokte kompemkan saya mengandung.Gila lawak.Scan untuk benda lain tetiba kata mengandung.Pastu time ulang-alik pi spital klinik.Yang tu semua kenangan.Time bersalinkan Aqil pon best.Baru tau betapa susah atinya suami sampai tak balik rumah...tak makan...dok tunggu ja bini dia ni bila nak bersalin.
 
  • Rindukan arwah ayah
Yang ni memang saya rindukan sangat-sangat.Selaku anak perempuan tunggal haruslah di manja di belai bak puteri oleh arwah ayah.Jangan sesekali berani nak buat macam-macam.Ada ja orang backing.Rindu saat arwah ayah datang sendirian menaiki bas ke Kolumpo semata-mata nak jumpa anak daranya yang dah lama tak balik sibuk siapkan final project.Rindu saat jalan-jalan dengan arwah ayah kat sana.Sumpah...RINDU sangat-sangat T_T
 
 
 
Okeh...abes da cabaran untuk ini.
 
 

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. sungguh,,,,saya pin rindukan zaman kanak2 yang best

    ReplyDelete
  2. rindu masa mengandungkan uwais dlu. rindu sebab tak boleh tido sewenangnya macam masa mengadung dulu. boleh jawab gitu? hahahahahhahaha

    takde la gurau je. hikhikhik

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers