Cabaran 30 hari | Hari ke-15 #Surat Kepada Seseorang, Siapa Saja

3:02 PM

Assalamualaikum
 
Dah terlepas sehari.Semalam lepas balik dari ESCAPE sakit badan-badan ni.Penat toksah dok habaq la.Pastu petangnya pi rumah kawan sambut besday anak kawan plak.
 
Cabaran hari ke-15 soh tulis surat kat seseorang.Aisssshhhhh....dah lama kot tak tulis surat.Zaman teknologi ni mana nak pakai surat-surat dah.Emmm...emmmm...
 
Kita tulis surat untuk umum je la.
 
Untuk semua kawan-kawan alam maya yang dah berjumpa atau belum, terima kasih atas ukhuwah yang terjalin tanpa sedar.Tanpa saya sedar saya dah mempuyai ramai kawan alam maya sebab saya ni jenis susah sikit nak memulakan salam perkenalan.Setiap ilmu dan cerita-cerita yang di kongsi saya amat-amat hargai.Ia boleh menjadi pembimbing saya di kala saya mempunyai kemusykilan.
 
Buat semua...harap ukhuwah di antara kita kekal terjalin sampai bila.Maafkan salah dan silap saya tika berbicara di alam maya ini.
 
 
Errr....sudah la.Tak pandai nak buat ayat-ayat berbunga bagai.Saya ni jenis straight to the point...hahahaha....
 
 
 
 

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. Samalah kita zai... andai ada kata2 yang mengguris hati mohon maaf yer... :)

    ReplyDelete
  2. sesama lah kita ye kak zai. memang rasanya lagi byk kwn alam maya dari yg nyata ni hihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers