Cabaran 30 hari | Hari ke-14 #Cerita Kasut Saya

3:00 PM

Assalamualaikum

Meneruskan cabaran di hari ke 14.Cerita kasut saya.
Saya tak banyak kasut nak-nak kasut vouge.

 

Ini kasut keja saya sejak mengandungkan Aqil sampai sekarang.Beli mahal sikit takpa janji leh pakai lama.Itu konsep saya.Lagipon bila sampai kilang semua staff kena tukar kasut pakai kasut ESD.Saya selesa pakai kasut ni.

Kasut raya saya wedges tapi ada kat umah mak.Pakai time raya tu je.


 
Ni plak kasut baru beli...hihihi...Gara-gara ada event kat ESCAPE baru la gigih pi cari.Sekarang ni saya masih kat Escape.Nampak sangat tak bersukan...hakhakhak


Tu je la kisah kasut saya.

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. Mummy ada satu kasut baru tapi tak muat sbb saiz uk 6.5.

    Zai, ada tag untuk kamu:
    http://macam-macam-ann.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  2. huhu... jenuh la kalau idah nak cerita pasal kasut... kekeke... btw cantik kasut sport tu... :D

    ReplyDelete
  3. tak sampai lagi cabaran pasal kasut ni...hik hik hik...

    ReplyDelete
  4. Suami saya pun konsepnya biar mahal asalkan tahan lama..

    ReplyDelete
  5. sama la kak zai. biar bayar mahal sikit asal pakai selesa tak sakit dan tahan lama. mcm kasut kira duk pakai ni. beli masa baru pregnant Uwais lah. sekarang dah ada kasut baru. tetap setiap dgn kasut lama jugak hihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers