Cabaran 30 hari | Hari ke-10#Apa Di Dalam Handbag Anda?

2:54 PM

Assalamualaikum
 
Cabaran hari ke-10 nak tau apa dalam handbag saya.
Ni handbag uptown.Murah-murah ja pon.Beli versi besaq dan material yang keras dan tahan lasak sebab malas nak berganti beg selalu.Beli besaq-besaq sebab senang nanti kalau tetiba nak kuar jalan dengan anak or nak balik rumah mak ambik lampin barang 2 3 keping, baju 2 pasang sumbat ja dalam ni.Kalau nak p jejauh bawa la beg mahai pastu beg anak asing.
 
Eh...lupa plak.Depa tak tanya beg tu besar ka kecik beli mana semua.Depa nak tau apa yang ada dalam handbag.
 
 
 
Tada..........
 
Ni la yang ada dalam beg time keja walaupon besaq.
 
 
Ada payung, purse, wet tissue, pen, kunci rumah dan segala kunci serta minyak cap kapak.
 
Abes dah cabaran hari ke-10.Esok apa plak ye?

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. hahaha sikitnyer barang dlm handbag akak,, kalau una tu.. segala mak nenek resit ad hehehe

    ReplyDelete
  2. Betul lah....sikit jer barang....ada lagi sorok kot dlm bag tu kot....
    Beg okje mau sekilo kot tah pape agaknya dlm tu mcm mcm ada....

    ReplyDelete
  3. sy x de handbag...sebab lagi suka bawak beg galas...rasa cam budak skkool je...hahaha...macam2 ada...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers