Khamis yang bz

12:11 PM

Assalamualaikum
 
Minggu ni boleh dikatakan bz ya amat.
Dengan makan-makan raya la....kena masuk production la...kena pi lab la so tak dapat nak jenguk-jenguk sangat.
 
 
Yang terBW tu pon sebab dah letih mata ngadap Excel compile data ni masuk la kejap blog orang baca itu ini pastu terkomen la sepatah dua kata.
Nanti-nanti dah free leh la BW ka apa dengan tenang ^^,

You Might Also Like

14 apa kata anda?

  1. kami pun agak busy sikit minggu ni.. walau pun takde makan2.. sobs

    ReplyDelete
  2. cik nur singgah sini..
    cik nur pun dah lama tak BW nie..hihi..

    ReplyDelete
  3. Settlekan yg penting dulu... blogwalking bagaikan takkan lari gunung dikejar hihi...

    ReplyDelete
  4. Kalau dah namanya bekerja mana ada yg tak bizi Zai...Dulukanlah mana yg penting

    ReplyDelete
  5. farhana...tu la.kena setel sblm cuti

    ReplyDelete
  6. minggu ni minggu yang tak berapa nak busy hihihi. yela depa ada event kita duduk la jaga ofis :p

    ReplyDelete
  7. untung la leh duduk jg opis kira =.=

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers