Beger daging dua

5:04 PM

Assalamualaikum

Semalam lepas ambik abah balik keja ajak abah cari kinik panel kanak-kanak.
Alamat tulis kat BM tapi map search kat ternet kata kat Inderawasih.Pusing Inderawasih takda.Col memang tak berjawab la...dah tutup.
Pi BM rupanya betul la kat situ.Saja cari incase anak sakit demam saya leh drive sendiri p situ kalau abah keja.

Nak balik nampak lori stall beger.Tetiba rasa cam lapar plak.Benti order drive thru ja kat tepi lori tapi dak tecik ni lagi excited.


Dia yang lebih² jengoi tengok.Maybe banyak sangat gambar beger kaler² wat dia tertarik.Kita support orang kita meniaga apa salahnya makan beger tetengah malam...hihihi...
Beger dia sedap gak walaupon bukan beger bakar.Sapa² area Padang Lalang BM leh la try beger Abang dan Adik ni.

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. Berger gitu mmg sedap Zai.....mmg boleh terliuqlah....hendak pulak yg masak tu banyak buh sos mmg kalah berger Mc D ....

    ReplyDelete
  2. saya rekomen pegi kat Oh Klinik Pakar Kanak2 kat area bandar perda tu... lepas trafik lite TNB besar tu jalan terus sikit masuk kiri.. sebelah 7-11 kalau x silap.. dr adik saya dulu lg pegi kat Dr Oh ni.. (skg adik dh umo 25) now anak saya pulak pegi situ.. setakat ni alhamdulillah serasi..

    ReplyDelete
  3. Niza...sedap...sos & mayonis byk :)

    ReplyDelete
  4. OKje...btl2...kalah beger mekdi :p

    ReplyDelete
  5. Ooo...makaseh Ju
    mn nk tau kan incase anak sakit demam leh terjah situ

    ReplyDelete
  6. pi klinik dr tan ka? yg sebelah kedai anakku deret KFC tu? kalau klinik tu sama mcm ali. tu doc pakar dia. alhamdulillah setakat ni ok.

    ReplyDelete
  7. tu la riena.dokte tan
    mmg company panel.dok pi klinik biasa macam tak kebah ja demam dia kita try p pakar tgk cmna plak

    ReplyDelete
  8. dia yang beria2 mcm la boleh makan sebijik tu terus hihihihi

    ReplyDelete
  9. hahaha...tu la psal kira.mcm dia boleh mkn

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers