Rutob untuk berbuka

11:50 PM

Assalamualaikum


Bila abang dokte balik ikut dan dia nak beli makan apa.Tadi gi bazar tengok ada kurma muda atau rutob(betul tak eja) untuk berbuka.

Dah lama tak makan.Masa kat Mekah 2011 dulu memang tiap hari makan kurma muda ni.Tapi nape rasa tak sama ek?


You Might Also Like

14 apa kata anda?

  1. apa rasanya kak'tak pernah makan la

    selamat hari raya maaf zahir batin :D

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya maaf zahir batin kak...
    wanie tak pernah makan, apa rasanya kak?

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya zai..macam best jer kurma muda tu.mesti xmanis sangat kan rasa dia

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Zai sekeluarga... Mohon maaf zahir dan batin... :) kosong2 yer...

    ReplyDelete
  5. wah tak pernah lagi rasa kurma muda mcm ni.. apa pon

    datang singgah sini nak ucap selamat hari raya dan nak cuci mata tengok gambar raya.. haaaaaaaaah uplod lah cepat! hihi

    ReplyDelete
  6. rasa kelat tak kak?

    selamat hari raya ~

    ReplyDelete
  7. Qaseh...rs dia kelat2 ckit sbb muda sgt

    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  8. Wanie...rs dia kelat2...Selamat hari raya

    ReplyDelete
  9. siti...rs dia x sesedap kurma muda kt Mekah.pasaipa x tau

    ReplyDelete
  10. Nurul kena try tapi beli hat masak sikit dr yg ni br sedap

    ReplyDelete
  11. kelat sikit su...

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  12. sebab dah jauh perjalanan kot. banyak hari travel dari mekah sana itu yg rasa lain gamaknya :D

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers