Pre Company Raya Celebration

10:28 AM

Assalamualaikum
 
Semalam punya cerita.Nah tempek gambaq tuan blog pakai baju kurung....hihihi...
 
 
Susah la nak tengok tuan blog pakai baju kurung bagai pi keja kalau takda event.Ni pon jenuh.Rasa susahnya nak berjalan nak buat keja pon susah....hahahaha....DASAR....
 
Bukan apa.Pakai baju kurung tapi tup tup tengok kasut...fail.Dalam kilang kena pakai kasut ESD macam kasut sekolah tu sebab yang jadi malas nak pakai jenis kain kurung atau jubah.Selalunya seluar je la.
 
Ok...semalam sebenarnya kena ganti team GPTW dua orang yang cuti bersalin.Dah dok dekat HR ni depa ajak la join sekali jadi comittee.Baiklah...lagipon tak banyak keja sangat kan.
 
 
Kebetulan company punya orang besar dari obesi nun mai meeting kat sini so depa invited sekali join.Pre company raya celebration ni cuma nak bagi hadiah raya pada semua staff.Macam tiap tahun tiap perayaan mesti ada hadiah.Tahun ni tak dapat makanan macam tahun sudah.Orang komplen kalau makanan lepas makan abis so tukar bagi barang.Dapat taperware 3 beradik.
 
 
 Masa ni Managing Director tengah bagi ucapan.
 
 
Lepas bagi ucapan tu saya dah tak sempat nak snap gambar ke apa sebab kena bersedia nak bagi hadiah.Yang ni ja yang ada.Yang lelain semua dalam kamera company.
 
Untuk raya celebration yang sebenar akan di buat pada hari raya pertama untuk operator yang terpaksa bekerja pada hari tersebut.Nak meraikan mereka yang terpaksa bekerja di hari raya.So yang tu memang opis staff tak join lansung.Tetiap tahun memang camtu.Selalunya operator akan makan best dari selalu.Free dan sedap.Ada nasi tomato, satay, ketupat, kuih raya bagai.
 
Lagi berapa hari ja nak raya dah.Tudung tak beli lagi.Kuih raya tak start buat lagi.Malasnya.Awat ta tau.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. x leh nolong malas gak..
    order online je lah..sekut nga tudung tu..tp kalau dpt lepas raya x tahu ek..

    okeylah compny wat sambutan raya kat kilng hr raya.. kita punya kilng tidok ada pun..nantilah kita wat kilng, kita wat celberation raya.

    ReplyDelete
  2. hahaha...PB buka kilang sndiri la nti

    ReplyDelete
  3. ala pre celebration xleh makan lah hehe

    ReplyDelete
  4. comey nyer tuan punya belog posing dengan baju kurung nyer... :)

    ReplyDelete
  5. tu la siti...pre celebration xleh mkn

    ReplyDelete
  6. acik idah...hahaha...comey la sgt

    ReplyDelete
  7. bestnya tiap sorang dapat satu kan.

    at least yg kena bekerja tu takde la terasa sgt xdpt beraya ye dak. puji jugak usaha kilang raikan depa

    ReplyDelete
  8. bestnya tiap sorang dapat satu kan.

    at least yg kena bekerja tu takde la terasa sgt xdpt beraya ye dak. puji jugak usaha kilang raikan depa

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers