Philips Energy Saving Fair

2:14 PM

Assalamualaikum
 
Hari ni ada Philips Energy Saving Fair kat dalam kilang untuk staff.Ada barangan yang terpilih saja yang di jual bukan dengan staff price tapi harga promosi untuk hari ni sahaja.
 
Antaranya pelbagai lampu jenama Philips, air fryer, table grill, blender, garment iron, CD sound, clock radio dan micro system.
 
Ada yang setengah harga dan ada yang lebih kurang 30% diskaun.
 
Tadi masa lunch kuar ke Gaint survey barang nak sopim.Balik tu sesaja la singgah nak tengok fair tu.Ingatkan tak berapa ramai orang dah sekali masuk terpegun tengok orang dok beratur nak bayar.
 
Ni sesaja tanya air fryer.Menggoreng makanan tanpa minyak.Harga pasaran pon dah hampir 1k.Hari ni tanya cuma RM699?Errrkkk...errrkkk....errrkkk...nak beli ni ke nak beli baju raya ek?
 
 
Kalau beli barangan kecil dapat la paper beg camni.
 
 
Sebahagian staff yang menunggu giliran untuk membeli dan bayar.
 
 
Meriah sungguh walaupon barang dia sikit dari dulu.Dulu ada tv dan macam-macam lagi takda la meriah camni.Iskh....dilema ni.Nak beli ke taknak...nak beli ke taknak.

You Might Also Like

16 apa kata anda?

  1. kalau dah ada rasa nak beli tu zai dan berkemampuan, beli jer...ihikss nanti kang terkilan pulak...

    ReplyDelete
  2. farah...tkut lari bajet nk ry ja nti.kang jenuh kejar plak tuk ry...hahahaha

    ReplyDelete
  3. zai kja philip ke..kat island kan.x-opismet sy ada kja sana now.nway menarik fer tuu.sila buat istikharah hehe..

    ReplyDelete
  4. Beli jangan tak beli hehe...

    Datang blogwalking sini dari segmen Jom Blogwalking # 1 - http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/senarai-url-jom-blogwalking-1.html

    Thanks atas penyertaan :)

    ReplyDelete
  5. siti...a'ah..philips island.sapa2 opismet tu?

    ReplyDelete
  6. Nieyl...mmg best.pakat dok serbu

    ReplyDelete
  7. kak zai!!!!! sioknya air fryer tu. murahnyaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. tu la kiera...murah gila...haiiihhhh

    ReplyDelete
  9. siti...tan coon chow ka?klau dia la...knai sgt.dia bos kami

    ReplyDelete
  10. eh bukan..tan chen cheng..perempuan.muda lagi dia around 25 rsnya

    ReplyDelete
  11. siti...ooo dept lain kot.rs proses dept

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers