Kepci...kepci...kepci...rezeki

12:38 PM

Assalamualaikum
 
Alhamdulillah rezeki bulan puasa.
Bos bagi baucer kepci 2 keping.Adehhhh...bulan posa baru nak bagi.Dok tengok ja gambar ayam kepci kat baucer tu....aaa....aaaa....
 

You Might Also Like

16 apa kata anda?

  1. terbau bau ayam goreng kepsi ....ermmmm bru ja suami pesan suh pk nk mkn apa buka nnti hahahaha

    ReplyDelete
  2. baiknya boss.. bila boss kami nak bagi voucer jugak.. huhu

    ReplyDelete
  3. tak apa bukak puasa boleh pi...he he he... kalau kat office ni bila bulan birthday kita baru dibaginya baucar kepci dan TESCO... seronok dan sakan makan serta membeli belah time tu...

    ReplyDelete
  4. rezeki jgn ditolak.. xpe.. time buka puasa nanti leh serbu..

    ReplyDelete
  5. cik anggur...k.zai pon dok tbau2 dh kepci ni...hahaha

    ReplyDelete
  6. Rai...bos kami mmg rajin bg baucer

    ReplyDelete
  7. farah...kami ni ikut mood bos.Projek ok...setel ada la habuan.klau x senyum pon pyh

    ReplyDelete
  8. mama idlan...esok kot.hr ni pnya menu dh ada dh

    ReplyDelete
  9. pandang je la dlu siang siang ni. hihi.

    ReplyDelete
  10. rezeki bulan puasa...boleh la berbuka dengan kepsi nanti..=D

    ReplyDelete
  11. Qaseh...hahaha...mmg dok pndg ja baucer tu...uhuk

    ReplyDelete
  12. Mrs Secretary...hihihi..rejeki..igt nk sahur kepci kot esok

    ReplyDelete
  13. nasib pandang lelama tak sampai kuar bau kihkihkih :p

    ReplyDelete
  14. kah3...kiera ni.dok terbau2 dh ni...hahahaha

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers