Bila dah terjebak

9:12 AM

Assalamualaikum
 
Nah...bila keja dah setel semalam godek-godek GROUPON dan terbeli 2 baucer.Satu rega RM38 size besar sikit dan satu rega RM10 size sama macam 1st photobook Aqil
 
Hat yang bawah sekali rega RM9 tu yang photobook Aqil haritu.Mula la terjebak dok beli-beli.Nak buatnya entah bila....hahahaha

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. huhu saya pun dah terjebak sama dengan benda ni.. tiap bulan bercita2 nak produce 1 photobook huu

    ReplyDelete
  2. amboi...tiap bulan tu Nurul.hebakkkkk

    ReplyDelete
  3. kak zai buat la review cm mana prosedur dia lepas kita beli tu. step2 dia ke. kira nak beli tapi tatau nak mula mcm mana. nak anto kat sape bila dah edit nanti

    ReplyDelete
  4. woho...step2 ek?err...jap nti tgk nk wt cemana

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers