Set bawal goreng RM 6

8:35 AM

Assalamualaikum
 
Semalam bos(Cina) nak banje makan sebelum posa.Suruh la saya dan partner pilih nak makan kat mana.Mandangkan kami tau dia suka makan bawal goreng panas-panas kat area Juru nun so kami bawa la pi makan bawal goreng tapi kat Sungai Tiram je la.
 
Dulu akak kedai makan ni buka kedai kat area Kampung Jawa tapi kena pindah dan buka kat sini.Kami memang kerap makan kat kedai akak ni dulu tapi sekarang dah jarang dah sebab malas nak kuar.Nak ke parking keta pon dah jauh tambah dengan panas lit lit lagi la malas.
 

Set bawal RM6
Harga masih sama macam dulu cuma size ikan dah kecik sikit.Nama pon berniaga mesti la nak untung dengan keadaan ekonomi sekarang ni.Takkan nak sama je kan?
 
Walaupon bos lain bangsa tapi dia ingat gak yang kita dah nak posa.Kiranya ni belanja sempena sambut puasa la ni.

You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. DULU ADA SATU TEMPAT KT SUNGAI PETANI SKRG DH TUTUP....MMG LAKU SGT2....IKN DIA GORENG BILA KITA ORDER....PERGHH PANAS2 PLAK RATAH MMG TERBAIK LA !!!!

    ReplyDelete
  2. sm la cik anggur...ikan dia goreng time tu.mmg sdp ah

    ReplyDelete
  3. mmg sdap la bawal pnas2.. cicah smbl kicap.. mkn ns panas2.. meleleh air liur!!

    ReplyDelete
  4. Ezy...amboi dia pnya imagine :p

    ReplyDelete
  5. kawasan kedah masih banyak kedai dengan harga berpatutan.. kami suka kalau pi jalan2 sana.. macam2 benda ngidam kat sana.. haha

    ReplyDelete
  6. mna nk cr mkanan murah.. kita beli lauk nak masak pun mahal..

    ReplyDelete
  7. Rai...kedah mmg byk kdai yg murah2.klau penang kena cari gak

    ReplyDelete
  8. Petakbunga...btoi.td p beli dging bwg sayur 2 3 jenis dgn udang ja dh dkt 50 hengget abes

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah sonok dgr bos bos kak zai ni baik hati belaka. jarang lah dengar bos chinese nk baik hati.

    bawal goreng panas ni fevret nadh

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah bos baik2 belaka.peberet suami kt zai gak...hihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers