Kaler tema untuk raya kali ni

4:21 PM

Assalamualaikum
 
Bape hari ni bz ya amat.Gilo Cadbury punya bz.Saja setelkan cecepat nanti puasa leh la rilek sikit.Leh la melentok depan pc masa posa.Cara tak posa tak bangun sahur pon asik la melentok sebab layankan pangai Aqil yang suka berjaga malam.Kalau bulan posa lagi sakan lentok la.
 
Tadi pas abes setelkan keja dok depan pc nak BW tapi apakan daya blogspot problem.Takleh nampak blog mana yang update blog mana yang tak so godek-godek cari kaler tema untuk raya 2014 ni.Harus la semangatkan.Nak raya bertiga dengan anak.Tak sabar nak pakaikan Aqil baju melayu dengan sampin bagai...hihihi...
 
Godek punya godek dok nampak kaler ijo ni dengan dusty pink ni.Berkenannya....
Saya je la berkenan tapi satgi sampai ke abahnya terus tukaq kaler tema.Macam tahun lepas saya nak kaler coklat abah nak kaler pepel so ikutkan saja.
 
 
 
Tapi kaler pastel cam hat bawah ni pon ok gak.Kaler oren tu cam suka gak.Errr....takut abah ja tak bangkit bila pakai kaler-kaler camtu.
 
Balik nak tanya abah sesiap la.
 
 
 
 
~semua pic kredit to enchik google~

You Might Also Like

19 apa kata anda?

  1. Saya suka hijau pastel tu! hehe

    ReplyDelete
  2. Dusty pink tu cantik...alahhhhh semua cantik la hehe...

    Jom join SEGMEN di blog saya....tinggalkan url blog anda di sana...sama-sama kita blogwalking nanti okey

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1.html

    ReplyDelete
  3. Sis Nanie...tu la suka gak ijo.rs cam nk kaler ijo je tahun ni

    ReplyDelete
  4. MissNick...kena beli byk psg bj ry la cmtu klau smua cntik

    ReplyDelete
  5. suka jugak dengan color dusty pink...lembut jer color dia.. =D

    ReplyDelete
  6. Mrs secretary....suka tp dok agak cam suami xmo pkai ja

    ReplyDelete
  7. tu la cik anggur...ijo tu...errrr

    ReplyDelete
  8. Ohhh tahun ni raya bertiga yeh Zai...seronoklah kan...patutlah sakan pilih warna hehe...
    Yelah suka dusty pink tu tp yg hijau biru tu OKje kurang suka..
    OKje Tak pikir lagi pun tema apa Raya tahun ni...

    ReplyDelete
  9. OKje...tu la psl excited tlebih.smua nk beli yg siap dh je.errr...pink2 tkut suami plak xmo pkai

    ReplyDelete
  10. Cntik.. Lain dr lain gak klernya...

    ReplyDelete
  11. sama la kita eksaited terlebih pasal taun ni ada dak kecik tu hihihihi

    kami pakai kaler tema jubah abi je. papa blk umrah belikan jubah kat menantu. dia kata nk pkai jubah je jadinya kita ikut kaler yang itu jela. xyah pk pk hahahahhaa

    ReplyDelete
  12. sis maria...tu la tp tkut abah xmo pkai plak

    ReplyDelete
  13. abi pkai kaler apa kiera...hihihihi...kepoh nk tau ni :p

    ReplyDelete
  14. saya x da tema.tunggu raya haji la..

    ReplyDelete
  15. Pink dusty nampak sweet..

    Tahun ni saya tema coklat setelah dibelek2 dari almari baju..

    Selamat Hari Raya in advance..

    ReplyDelete
  16. Pink dusty nampak sweet..

    Tahun ni saya tema coklat setelah dibelek2 dari almari baju..

    Selamat Hari Raya in advance..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers