Berlatih, berlatih dan terus berlatih

3:29 PM

Assalamualaikum

Minggu ni Aqil Najmi kurang sangat tido.Tanya orang ngasuh katanya tido 30 minit camtu ja.Tak macam dulu.Balik dari rumah pengasuh dari petang sampai ke malam asik la nak main.Aktif sangat.Tak letih plak tu.
Kalau tidurkan dalam buai dia tak lena pon.Kita ja yang penat dok hayun sambil berzikir kat dia.


Jam 2 pagi baru la nak tido.Amboi...ikut pangai abah nampak?Abah tido time tu dia pon tido time tu.Disebabkan pukul 8 malam sampai 1.30 pagi kena ngasuh anak sorang diri sebab abah keja maka mama tak cukup tido dan rehat.Hari Khamis badan dah start seram sejuk.Jumaat dah demam tapi gagah pi keja sebab partner ada ERT team building.Balik dari keja terus lena sampai pukul 9 malam.Letih ya amat.Syukurla abah jaga dan bagi tido Aqil time tu.Mama jaga dia pon jaga.Adehhhh....


Sayang...mama tak kisah saya nak berlatih berdiri ka berlari ka semua tu tapi tido la awal....sobbbs...cian kat mama ni.Letih sesangat...Malam ni tido awal ye sayang.Jangan nakal-nakal tau.Abah balik keja lambat.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. Kak zai tido tutup lampu x? Uwais klu tutup lampu dia kalah

    ReplyDelete
  2. tdo tutup lmpu kiera tp x jln....adehhhh

    ReplyDelete
  3. umar tido pkl3++ kak zai, relaks lahhh haha

    ReplyDelete
  4. ju xpa la...full housewife
    ni dgn keja jenuh

    ReplyDelete
  5. aqil.....tido awal tau sayang ~ tak mo tido lmbt2

    ReplyDelete
  6. huhuhu...cian mama ni cik anggur

    ReplyDelete
  7. Dulu masa OKje anak kecik pun selalu tak cukup tidur Zai....gitulah nak membesarkan anak zai hehe...

    ReplyDelete
  8. OKje...huhuhu...pengorbanan seorang mak kan?

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers